• +31 (0)71 361 92 07
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Portable gasdetectie

Sinds 2002 zijn wij officieel partner van Industrial Scientific (ISC). ISC is een Amerikaans merk dat vooruitstreeft op het gebied van draadloze communicatie. Hun doel: het minimaliseren van bedrijfsongevallen door gas.

Dit bereiken zij onder andere door hun dockingstation dat verbonden is met iNet, waarmee inzicht wordt verkregen in gebruik en gedrag. Door profielen aan te maken, kan precies worden bepaald wat een gebruiker wel en niet kan met een toestel. Alles wordt gerapporteerd, zodra het toestel in het dockingstation staat. Denkt u aan wel/ niet kunnen aanzetten als kalibratiedatum verstreken is/ bumptesten voordat men het veld in kan, toestel kunnen uitzetten in alarm, etc. Middels het dockingstation kan worden gekalibreerd en bumptesten worden uitgevoerd. Certificaten worden online opgeslagen en bijgewerkt na iedere docking. Tevens worden alle meetresultaten uit de toestellen gedownload en krijgt men inzicht van de gedane met het toestel. De uitkomsten zijn zeer nauwkeurig en kunnen worden geëxporteerd naar Excel formats.

iNet optimaliseert ook het onderhoud. Men krijgt inzicht in accu status en sensor status. Is het bijna tijd om een desbetreffende sensor te vervangen dan kan er een pop-up gegenereerd worden. Onderhoud kan door u zelf worden uitgevoerd of door ons.

 

Maar ISC gaat verder. Middels LENS WIRELESS communiceren portables en portable Area Monitors met elkaar. Alarmen van collega’s worden zo zichtbaar voor iedereen die in de groep zit en de alarmen kunnen worden gecommuniceerd via WIFI/ 3-4G/ LAN naar buiten de groep. Zodat desbetreffende supervisor inzicht krijgt welk alarm een medewerker krijgt met de positie van het toestel op dat moment.

 

Notra heeft meerdere testen gedaan voor ISC bij grote en kleine ondernemingen. Van grote oliemaatschappijen tot de kleinere koelinstallateurs.

Om volledig ontzorgd te worden, kan men ook kiezen voor een lease constructie. U betaalt dan per toestel per maand voor bovenstaande functies (modulair op te bouwen), inclusief het onderhoud voor een bepaalde periode.

 

De toestellen variëren van enkelgas tot multigas toestellen met man down functie en paniekknop. Van de gebruikelijke gassen, tot de exotische gassen. Toestellen hebben levenslange garantie en beschikken over de beste eigenschappen. Ze zijn klein en vriendelijk in gebruik.

 

 

Notra geeft verder trainingen/ cursussen en begeleid projecten tot in detail.

 

Voor een demonstratie bij u op locatie komen wij graag met u in contact. Natuurlijk ook voor prijsaanvragen en andere aanverwante zaken.

 

Voor meer productinformatie verwijzen wij graag naar de website van de fabrikant: www.indsci.com

 

 

 

 

Stationaire gasdetectie:

www.kimessa.com

www.extox.de

 

Portable gasdetectie:

www.indsci.com

 

 

Voor nadere informatie kunt u contact opnemen met ons via:
 

Notra BV
Losplaatsweg 30
2201CV Noordwijk 

Telefoon 071-3619207
Email 
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.